FÉMIPARI MUNKÁK

Cégünk a digitális építőipari megoldások mellett, a tapasztalt szakembereknek, valamint a folyamatosan megújuló és bővülő gépparknak köszönhetően fémipari szolgáltatásokat is nyújt különféle ágazatokban tevékenykedő ügyfelek számára.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Ügyfeleink kérésére DVG vagy egyéb tervek, egyedi esetben akár kézi skicc alapján is tudunk árajánlatot adni és legyártási ütemezéssel szolgálni. Elvégezzük az összeszerelést, és kiszállítjuk a kész terméket.

Termékek és szolgáltatások

LAKÓ ÉS TÁROLÓ KONTÉNER ÉPÍTÉSE

Megépítjük egyedi lakó és tároló konténerét. Igény szerint legyártjuk a vasszerkezetet, felszereljük nyílászárókkal, elvégezzük a szigetelést, kiépítjük az elektromos hálózatot, illetve vállaljuk a szükséges berendezések beszerelését is.

EGYEDI FÉMSZERKEZETEK GYÁRTÁSA

Bármilyen fémszerkezetet legyártunk, legyen szó autóbeállóról, kerékpártárolóról, féltetőről, lépcső szerkezetről, emelvényről. Vállaljuk kerítések, kapuk és korlátok méretre gyártását, telepítését, valamint meghibásodás esetén a javítást is. A munka során nemcsak hozott anyagból dolgozunk, szükség esetén kitaláljuk ön helyett a terveket.

FÉM ALKATRÉSZEK ÖSSZESZERELÉSE, JAVÍTÁSA

Vállaljuk új fém alkatrészek összeszerelését, valamint már meglévő elemek javítását, felújítását. Készítünk tartókonzolokat, akasztófüleket és tárolórendszereket egyedi és kis sorozatszámú megrendelés esetén is. Elvégezzük mezőgazdasági kis- és nagy gépek fémalkatrészeinek átalakítását, hegesztését.

LÉZERES MEGMUNKÁLÁS

Elvégezzük különféle fémek (szénacél, rozsdamentes acél - max 3mm-ig) és egyéb vágható anyagok (plexi, fa, papír, textil, gumi – max 18-20mm-ig) lézeres megmunkálását.
- munkaterület: 1500x3000mm
- vágási pontosság: 0,1mm/m
Vállalunk gravírozást fába, fémre és műanyagra egyaránt.

ÉLHAJLÍTÁS

Szolgáltatásaink közé tartozik a különféle lemezalkatrészek – például bádogok, takarólemezek, vízvetők, élvédők, lemezburkolat kiegészítők – hajlítása.
- befoglaló méret: 2,5m
- nyomóerő: 40t
- max. hajlítható anyagvastagság: 4mm

TELJES KÖRŰ FÉMMEGMUNKÁLÁS

Teljes körű vágási, hajlítási és hegesztési munkálatokat végzünk, továbbá vállaljuk az általunk gyártott termékek felületkezelését.
Biztosítjuk a szükséges anyagbeszerzést és szállítást, de igény esetén az ön által átadott anyagokból is tudunk dolgozni.

Vegye fel velünk

a kapcsolatot!

Kérjen árajánlatot