ikomplex

Elkészült az iKont image videója

Az elmúlt hetekben kreatív partnereinkkel egy olyan image videó elkészítésén dolgoztunk, ami hitelesen, profi módon mutatja be az iKont fejlesztéseit és az építőipari digitalizáció adta lehetőségeket.

 

A videó elkészítésekor fontosnak tartottuk, hogy leendő ügyfeleink és partnereink megismerjék az általunk fejlesztett digitális megoldások széles körű választékát. Szoftveres és hardveres fejlesztéseink nemcsak az építőipar területén, hanem a mezőgazdaságban és a gyártásban is megoldást jelentenek a különféle kihívásokra.

 

Ismerd meg az iKontot!

Az iKont intelligens konténer rendszer első generációja azért készült, hogy az építkezéseken, üzemi területeken vagy gyárakban használt eszközök és szerszámok teljes mértékben biztonságban legyenek. Az iKont rendszer segítségével pontosan nyomon követhető a munkaeszközök életútja a beüzemelésüktől egészen a leselejtezésükig. Ehhez eszközként biztosítjuk a könnyen használható iKontBox szekrényrendszert és az iKontEntry beléptetőrendszert, melynek alkoholszondás verziója segítséget nyújt az ittas munkavégzés kiszűrésében is.
Az eszközök mellett az iKont szoftveres háttérrendszer mindenben kiszolgálja a felmerülő igényeket, legyen szó értékmegőrzésről vagy az eszközök nyilvántartásáról. Létrehoztuk továbbá az iKontŐr szolgáltatást, amely a kamerarendszerrel támogatva felügyeli a munkaterületet, az eszközöket és a munkavállalók biztonságát.

 

 

 

Építőipari digitalizáció környezetbarát megoldásokkal

2023.01.17.

Földünk és környezetünk megóvása kifejezetten fontos a számunkra, ezért a termékeink kialakításánál törekszünk rá, hogy minél több környezetbarát megoldást használjunk alapanyagként. Úgy gondoljuk, hogy az építőipari digitalizáció összeférhet a környezetbarát megoldásokkal.

Építőipari digitalizáció témában adtunk elő a HRPWR konferenciáján

2022.11.10.

Előadóként vettünk részt a Kékgalléros HR kihívások és megoldások 6.0 konferencián, melyet a HRPOWER szervezett. Számos izgalmas téma mellett az építőipari digitalizáció is szóba került. Ezúton is köszönjük a megtisztelő felkérést!

Videós interjú építőipari kékgalléros munkavállalókkal

2022.11.07.

Az iKont szoftveres és hardveres (pl. intelligens konténer) fejlesztésével hozzájárulunk az építőipari digitalizációhoz. Ahhoz, hogy teljes képet kapjunk az építőipar helyzetéről, interjút készítettünk néhány kékgalléros munkavállalóval.